SUMMAVIEW groeit uit z’n jasje en verhuist naar groter kantoor

SUMMAVIEW verhuizing

SUMMAVIEW is uit z’n jasje gegroeid op de huidige werklocatie. Daarom zijn we naar een grotere werkruimte verhuisd. Wel blijven we binnen hetzelfde pand. De verhuizing maakt een nog betere bediening van onze klanten mogelijk.

Over twee maanden verhuizen wij een verdieping lager binnen hetzelfde pand aan de Stadsring in Amersfoort. Daar kunnen we een grotere ruimte betrekken. We gaan dus een trap af om daar aan de aftrap van een nieuwe wedstrijd, een nieuwe uitdaging te verschijnen.

Specialist

In de afgelopen vier jaar heeft SUMMAVIEW zich ontwikkeld tot een absolute specialist in Team Business Intelligence. We volgen de markt en technische ontwikkelingen op de voet, waardoor wij meer dan uitstekend in staat zijn om de BI-behoeften van onze klanten naar tevredenheid te vervullen.

Logische stap

Na vier jaar van bedrijfsontwikkeling, bleek verhuizen een even logische als noodzakelijke stap. In die periode is er veel gebeurd met de markt en met SUMMAVIEW. Als specialist in Business Intelligence heeft SUMMAVIEW deze markt groter zien worden. Steeds meer bedrijven erkennen de noodzaak van een volledig, gedegen en betrouwbaar inzicht in bedrijfsprocessen en resultaten.

Groei van de BI-markt

Naast een enorme efficiencywinst, kan ook de dagelijkse en strategische aansturing effectiever plaatsvinden dankzij Business Intelligence. Bovendien zorgt BI nu nog ‘slechts’ voor een concurrentievoorsprong op andere bedrijven, maar zal het in de nabije toekomst onmisbaar zijn om in de markt te overleven. Organisaties beseffen dat in toenemende mate, hetgeen zorgt voor een steeds verder uitdijende klantportefeuille.