1 januari 2019 start Jordi Verhulp als Managing Director bij SUMMAVIEW. Hij volgt oprichter Christiaan Vrieling op, die de onderneming de afgelopen 4 jaar heeft geleid van eenmanszaak naar consultancy-organisatie met bijna 20 medewerkers.

Jordi begon zijn carrière op internationaal niveau en was betrokken bij de strategische bedrijfsvoering alsmede het digitaliseren van het beslissingsproces. Jordi was de afgelopen 2 jaar ondernemer en investeerder voor hij de overstap maakte naar SUMMAVIEW. Zijn ondernemerschap, ervaring in de strategische bedrijfsvoering en Business Intelligence (BI) komen in deze nieuwe positie bij elkaar.

Jordi: “ik heb veelal samen mogen werken met BI-specialisten van de grotere spelers in de industrie. De combinatie met mijn persoonlijke ervaringen in deze sector, ondernemerschap en potentie van de markt, verheug ik mij erop om SUMMAVIEW een belangrijke speler te maken in de wereld van data gedreven organisaties.”

Christiaan blijft als Finance Director en aandeelhouder actief binnen SUMMAVIEW. Christiaan: “SUMMAVIEW is begonnen als een eenmanszaak gespecialiseerd in laagdrempelige BI-oplossingen. Wij zijn nu in de fase beland om te kunnen groeien naar het volgende niveau gepaard met flinke uitdagingen en ambities. Ik ken Jordi Verhulp al bijna 15 jaar weet dat hij in huis heeft wat SUMMAVIEW nodig heeft en draag dan ook met een gerust hart het stokje aan hem over“.

De uitdaging voor 2019 ligt volgens Jordi vooral om de stap te maken naar het aanbieden van zogenoemde Data Expert Teams (DET). Dit zijn multidisciplinaire teams, die organisaties helpen bij het oplossen van complexe datavraagstukken op het vlak van BI, Control en Artificial Intelligence.  Jordi: “Daarvoor hebben we uitbreiding op het huidige personeelsbestand nodig. Samenwerkers met de juiste ambities, expertise en mee willen groeien met een scale-up bedrijf. Daarnaast is onze ambitie om ons direct tot de eindklant te richten en de betrouwbare partner voor data gedreven organisaties te zijn. Met de huidige expertise in huis en mooie klantenportfolio o.a. Vodafone, Eneco, ING, etc. hebben we alvast een stevige basis. Desalniettemin moet er nog genoeg gebeuren om onze verdere ambities waar te maken”.

Heeft u vragen aan Jordi, over DET of andere onderwerpen, stuur hem een e-mail: j.verhulp@summaview.nl of bel 033-3011239.