Warning: Declaration of SliderGroup::fetch($sortby, $limit, $where, $columns) should be compatible with BigTreeModule::fetch($sortby = false, $limit = false, $where = false, $columns = false) in /var/www/vhosts/37/155156/webspace/httpdocs/summaview.nl/extensions/com.terra-it.slides/classes/slider-groep.php on line 68 Warning: Illegal string offset 'id' in /var/www/vhosts/37/155156/webspace/httpdocs/summaview.nl/extensions/com.terra-it.slides/classes/slider-groep.php on line 51

Expertise

DIVERSE EXPERTISES IN HUIS

Heeft u extra capaciteit of juist specifieke kennis nodig voor een project? SummaView heeft voor u de juiste medewerkers in dienst op het gebied van Controlling en Business Intelligence. Onze controllers en dataspecialisten hebben een enorme drive en passie voor hun vak. Ze leveren precies wat veel grote en middelgrote organisaties nu nodig hebben. Ze bedenken en implementeren soepel werkende oplossingen voor complexe vraagstukken. Dat doen ze met veel creativiteit en inventiviteit. Daarbij werken zij met aandacht voor de mens in de organisatie.

Dataspecialisten

De dataspecialisten van SummaView hebben een passie voor Business Intelligence. Ze analyseren doorgaans bedrijfsprocessen en informatiestromen binnen organisaties. Het maakt dat een organisatie beter bestand is tegen veranderingen in de omgeving en competitief voordeel behaald kan worden.

Neem contact op

Business Controllers

De controllers van SummaView hebben een passie voor Business Intelligence. Ze geven bedrijven en andere organisaties meer controle en sturingsmogelijkheden met hun pragmatische aanpak en open houding. Door het in de praktijk toepassen van hun kennis, creativiteit en inventieve oplossingen dragen ze bij aan meer controle en inzicht.

Neem contact op
KENNIS VAN DE DOELGROEP

Kennis van de doelgroep

SummaView is een specialist op het gebied van Business Controlling en Business Intelligence. Dat merkt u direct in onze benadering, werkwijze en het resultaat. Daarbij luisteren wij nauwkeurig naar uw behoefte en bieden wij ook teams, projecten en workshops zodat wij u altijd een passend aanbod kunnen doen.

CONTINU├ĆTEIT

SummaView heeft u de beste controllers en dataspecialisten in dienst. U doet geen zaken met een freelancer of detacheerder, maar direct met ons. Dit zorgt voor duidelijkheid en continuïteit binnen uw organisatie

Wilt u meer weten?

Neem contact op