SummaView Team Data Management

Vacatures

SummaView: Waar consultancy en work-life balance hand in hand gaan

Of het nu BI-consultants zijn of niet, SummaViewers zijn inventief, flexibel, aanpasbaar, besluitvaardig, probleemoplossend, teamgericht en met hun eigen onderscheidende karakters en houdingen.
Je wordt altijd geaccepteerd en gewaardeerd voor wie je werkelijk bent en je geluk zal altijd een topprioriteit zijn.

Om dit te realiseren vinden wij work-life balance belangrijk. Onze cultuur is ingericht op gedeeld geluk en dat staat in alles wat we doen altijd centraal. Met een klantenbestand beperkt tot Nederland, werk je als consultant meestal tijdens kantooruren en breng je geen tijd door in hotels weg van huis en je kinderen: je krijgt de qualitytime met je gezin, vrije tijd en balans tussen werk en privé die je verdient. SummaView is een plek waar consultancy echt een 9 – 5 baan is.

SummaView: verder dan Consultancy

Hoewel Consultancy onze core business is, terwijl andere innovaties ook om data draaien, kun je jezelf op verschillende andere gebieden professioneel ontwikkelen. We geven veel om je professionele ontwikkeling in jouw vakgebied, of het nu gaat om verkoop, werving, HR, IT-ondersteuning, marketing, financiën, boekhouding of kantoorbeheer.

Wij hebben een open werkruimte, flexibele werktijden en een virtuele verbindingsplatform om productiviteit en samenwerking te stimuleren.

Bij SummaView zijn wij mensen, geen machines!

SummaView: het creëren van de partnerschap tussen Business en IT

SummaView maakt het oplossen van een industrieprobleem, namelijk de kloof tussen Business & IT dichten, simpel. Wij vertrekken vanuit het succes en de processen van de Business en verbinden deze met de processen van IT. Wij acteren als sparringpartner op het hoogste niveau, implementeren industriestandaarden (o.a. BABOK, DMBOK, en/of TOGAF), zijn inventief om innovatie toe te passen en werken multidisciplinair om samen met collega’s het proces te begeleiden.

Wij geven het vak consultancy een andere inhoud en betekenis: onze consultants hebben een realistische werkdruk en werken niet buiten de gangbare kantoortijden. Door gemakkelijke toegang tot kennis binnen onze Data Expert Teams en het bredere team van collega’s, ervaren onze consultants ondersteuning en voelen ze zich niet overweldigd. Balans is hier een prioriteit: we laten je niet zonder baan en vast inkomen achter als je niet bezig bent met het werken voor klanten, maar zetten we je kennis en ervaring in bij interne projecten.

Meer weten over een carriere in BI?
Neem contact op met onze
Recruitment Lead!

Jouw ontwikkeling als consultant staat bij ons centraal, wij maken er prioriteit van jezelf te blijven ontwikkelen in de praktijk en in de wetenschap. Dit doen we door jou een goede balans te bieden tussen te werken aan de volgende drie elementen:

Data Expert Teams (DET)
Los jij graag, met een team van SummaView collega’s, problemen op? In een DET begeleid je klanten in de transitie naar data gedreven werken. Samen bieden we, als één team, de expertise van het ontsluiten van de data tot en met de presentatielaag.
DAGONGIN
We ontwikkelen momenteel een data governance engine. Deze softwareoplossing helpt om het gehele data governance proces transparant te maken voor Business en IT. Je staat dan ook aan de basis van een unieke ontwikkeling en van dit succes.
Interim opdrachten
Als expert in je eigen vakgebied werken aan uitdagende opdrachten bij mooie opdrachtgevers. Doen waar je goed in bent, dus je hoeft niet te solliciteren of nieuwe opdrachten binnen te halen. Hierdoor heb je meer tijd om je professionele vaardigheden te ontwikkelen en certificaten te behalen. Dit alles binnen kantooruren. Het is niet nodig om ’s nachts door te gaan, tenzij dit je eigen keuze is!

Kom ons team versterken en voeg bekende opdrachtgevers toe aan het werkervaringsgedeelte van je cv!