SummaView Team Data Management

Een kijkje in ons bedrijf

Maak kennis met ons team

Klik op de foto’s om meer te weten te komen over onze mensen!

Jordi Verhulp
Managing director

Christiaan Vrieling
CFO

Hans Huijnen
BI Developer

Marlike Ridderbos
Business analist

Michel de Vries
Sales

Nicolaas Commandeur
Business analist

Nils Nijman
BI developer

Paulien Gantevoort
Manager Shared Services

Roamie de Villiers
Business analist

Taco van Asselt
BI developer

Wasili Novratidis
Business analist

Wilco Oosterom
BI developer

Jordi Verhulp
Managing Director

 

‘Het is één ding om geluk te bereiken; het is iets anders om het te behouden’

 

Bij SummaView werken we samen als één familie waar de waardering ligt op het herkennen van het verschil tussen gelukkig voelen en gelukkig zijn. Wij bouwen aan een organisatie waarbij ieder individu wordt gewaardeerd op zijn of haar toegevoegde waarde en in onze ogen kan niemand perfect zijn. Plezier hebben in onze activiteiten is een groot goed, waarbij een hoge factor van plezier ook betekent dat dit geen afbreuk mag hebben op het afronden van taken. Anders gezegd: bij SummaView geloven wij niet dat men met een beetje inzet groot succes kan realiseren. Juist de combinatie tussen, plezier, gelukkig voelen en gelukkig zijn zorgt ervoor dat wij taken afronden en vervolgens samen groot succes kunnen vieren.
Christiaan Vrieling
CFO

‘Zoek de kracht in de eenvoud!’

Het oorspronkelijke moederbedrijf van SummaView heette Vi Summa, waar Vi staat voor kracht. Mensen hebben vaak de neiging om problemen groter te doen laten lijken, dan ze in werkelijkheid zijn en verzinnen daarvoor ook vaak te complexe oplossingen. In de basis zijn processen en regels binnen bedrijven niet complex. Immers iedereen moet er mee kunnen werken. Het zijn mensen die problemen complexer maken of doen laten lijken waardoor niemand het meer begrijpt. Door terug te gaan naar de basis maak je systemen en processen weer transparant en begrijpelijk waardoor organisaties weer veel krachtiger kunnen opereren.
Hans Huijnen
BI Developer

‘Het leven is veranderlijk. Laat oude ideeën op tijd los en trek je eigen conclusies’

Ik werk voornamelijk voor externe klanten. Ook probeer ik een bijdrage te leveren aan MVP-project. Mijn expertisegebied is MS SQL Server en T-SQL.
Marlike Ridderbos
BI Analist

 

‘Ik ben niet bang voor stormen, want ik leer hoe ik met mijn schip moet varen’

 

Ik heb een achtergrond in Biomedische Technologie maar heb de laatste jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van Data Engineering en het visualiseren van data. Bij SummaView kan ik al deze verschillende vaardigheden inzetten en heb ik veel vrijheid om te kiezen aan welke projecten en ontwikkelingen ik wil werken. Ik vind het erg leuk om met een gevarieerde groep collega’s aan zowel technische als meer creatieve en zakelijke vraagstukken te werken en samen tot nieuwe inzichten en ideeën te komen.
Michel de Vries
Office Manager

 

‘Ieder probleem kent 7 oplossingen’

 

In maart 2017 had ik een gesprek met eigenaar Christiaan Vrieling en ik ben niet meer weggegaan. Na met name een rol in sales en recruitment, richt ik mij meer op HRM. Dit is kenmerkend voor SummaView: mensen krijgen kansen. Er is altijd een goede sfeer, de mensen zijn allemaal zeer prettig in de omgang en de dynamiek en ambitie van het bedrijf spreken mij enorm aan.
Nicolaas Commandeur
BI Analist

 

‘Wat je in de problemen brengt is niet wat je niet weet. Het is wat je denkt zeker te weten, maar wat niet zo blijkt te zijn’

 

Als Business Intelligence Analist werk ik voor opdrachtgevers van SummaView. Daarnaast assisteer en adviseer ik op het gebied van Finance en Treasury, intern bij SummaView. Ik draag graag bij aan het behalen van de doelen van onze klanten/opdrachtgevers. Ook ben ik erg blij en vind ik het erg waarderend dat ik ook intern een rol kan en mag vervullen. Last but not least, ik vind het hartstikke mooi dat we bij SummaView hard aan de weg aan het timmeren zijn qua uitbreiding en dat ik daar ook aan kan bijdragen. Bij SummaView is er een prettige werksfeer en fijne collega’s met verstand van zaken.
Nils Nijman
Reporting Specialist

 

”We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt’

 

Als beginnend BI specialist kom ik veel in aanraking met verschillende soorten BI oplossingen. Deze diversiteit vind ik enorm interessant en ieder project is weer een nieuwe ontdekkingsreis. Bij SummaView wordt gekeken naar jouw mogelijkheden en worden jouw kwaliteiten ingezet op een waardevolle manier, zowel voor het bedrijf als voor jezelf. Er lopen kundige vakmensen rond met verstand van zaken wat ervoor zorgt dat je snel kunt schakelen op verschillende vlakken en een oplossing altijd voor de hand ligt.
Paulien Gantevoort-Henschen
Manager Shared Services

 

‘Alles staat of valt met communicatie’

 

SummaView is een veelzijdige organisatie volop in groei. Dit biedt mooie kansen én uitdagingen, welke ik in mijn rol met veel vrijheid en naar eigen inzicht mag aanpakken. Ik werk hierbij samen met gedreven collega’s, met respect voor elkaar en gezelligheid op de werkvloer. Fluitend naar werk en fluitend naar huis!
Roamie de Villiers
BI Business Analist

 

‘Bouw geen kasteel als een huis is wat je nodig hebt. Het kan altijd later jouw droomkasteel worden’

 

Bij SummaView leer ik waartoe ik echt in staat ben. Mijn ontwikkeling als Business Analist heeft reuzesprongen gemaakt, ondersteund door zeer vriendelijke kundige collega’s die in mij geloven. Alles mag, niets moet, zolang je maar plezier hebt en groeit in de richting waar jij graag in wil groeien. Laagdrempelig en toch tegelijkertijd professioneel.
Taco van Asselt
BI Developer

 

‘Geluk en voorspoed zullen komen in het huis van degenen die lachen’

 

SummaView is een organisatie waar jezelf zijn een gewoonte is. Waar samenwerken gestimuleerd word. Waar discussie een middel is om te groeien en niet om te winnen.
Wasili  Novratidis
BI Analist

 

‘Plezier en vriendschap!’

 

Ondanks een goede carrière in Finance wilde ik graag al jaren lang de ICT in. SummaView heeft mij deze kans geboden en daar heb ik geen spijt van. Het is wel hard werken om je zaken eigen te maken maar dat was waar ik het voor gedaan had. Je komt met veel meer zaken vanuit de ICT in aanraking zoals ook de collega’s op kantoor die echte hardware oplossingen maken en coderen. Kortom, een zeer diverse organisatie waar je veel kunt leren en prima werk kan leveren.
Wilco Oosterom
BI Developer

 

‘Data wordt alleen betekenisvol als deze op een correcte manier wordt geïnterpreteerd’

 

Werken in een jonge dynamische startup geeft mij iedere dag energie. Buiten de kaders denken en kunnen acteren. Werken aan nieuwe, uitdagende, innovatieve en inspirerende dingen geeft mij de mogelijkheid het beste uit mezelf te halen en niet in een status quo te belanden.