SummaView Team Data Management
Laptop en boek op bureau

BUSINESS ANALIST

Als Business analist ben jij de aangewezen persoon om transparantie te creëren in processen binnen de organisatie van onze klanten. 
Samen met ons geef je organisaties inzicht in hun data(processen), zodat zij nóg beter kunnen presteren.

Floreren door samenwerken

Wij geloven in verbinding; met onszelf, elkaar en onze opdrachtgevers. Dat maakt ons krachtig in de samenwerking. We luisteren, stellen vragen en ontwikkelen dan samen slimme oplossingen voor organisaties als de Politie, Rabobank, UWV en Eneco.

Ons uitgangspunt is dat een organisatie onafhankelijk blijft. Wij helpen ze om hun bestaande tooling te optimaliseren, zodat elke business unit de gewenste doelen kan behalen.

In deze afwisselende functie:

 • Duik je in de wereld van IT, Data Management en Business Intelligence
 • Heb je klantcontact, verzamel je (technische) behoeftes
 • Je onderzoekt de noodzaak voor verandering
 • Je inventariseert de requirements van de klant en je vertaalt deze naar functionele omschrijvingen en (technische) oplossingen

Je maakt data toegankelijk en begrijpelijk voor organisaties, zodat zij effectiever kunnen werken. Zo help je ze te floreren in hun business.

SummaView Energy

Je voelt het door de hele organisatie: enthousiasme, gedrevenheid, betrokkenheid, nieuwsgierigheid. We zijn een plek waar je echt jezelf kunt zijn en waar we luisteren naar jouw ideeën. We zijn een grote familie, waar we elkaar persoonlijk kennen en voor elkaar klaarstaan. Events als ons pooltoernooi, teambuilding, strategiemeetings en vrijdagmiddagborrels houden ons verbonden met elkaar en met SummaView.

Wat brengen wij jou?

Je komt terecht in een omgeving van oprechte interesse, aandacht voor ontwikkeling, werkplezier en waardering. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in verschillende interessante en uitdagende opdrachten.

Ook krijg je:

 • Een mooi salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • Nog eens 2,5% omzetdeling bij opdracht directe markt en jaarlijkse winstdeling.
 • Een happiness budget (6% van je brutosalaris), waarvan 2% je pensioen zekerstelt en 4% vrij te besteden is aan vrije dagen, extra geld of extra pensioen
 • Standaard 25 vakantiedagen als je fulltime werkt en de optie om hybride te werken
 • Een leaseauto, NS-Business Card of reiskostenvergoeding, een maandelijkse telefoonvergoeding en laptop

Je krijgt een contract voor minimaal 32 uur per week, waarbij we graag in je investeren via opleidingen, coaching en begeleiding. Zo haal je het beste uit jezelf.

collega aan een bureauJouw kennis & kunde

Als een kameleon beweeg je mee met de verschillende opdrachten die je krijgt. Juist die afwisseling geeft jou energie. Je bent nieuwsgierig en laat graag je creativiteit los op de verschillende vraagstukken. Je hebt sterke communicatieve skills; je luistert goed, vraagt door en communiceert makkelijk op verschillende niveaus.Tenslotte: je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Business Analist.

Je brengt van onderstaande in ieder geval 2 zaken mee:

 • Het kunnen schrijven van UserStories
 • Kennis van BPMN, SQL en Scrum
 • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal om te kunnen werken in een team waar Nederlands de voertaal is

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer hier!


Specifieke vragen?

Neem contact op met Michel

Michel

Michel

recruitment@summaview.nl